Serdivan 2. Kitap Fuarı, edebiyat ve düşünce alanında tanınmış isimleri kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 16 Nisan Perşembe günü düzenlenecek olan söyleşi ve etkinlikler, farklı yaş ve ilgi alanlarından ziyaretçileri fuar alanında bir araya getirecek.
16 Nisan Programında Dikkat Çeken Söyleşiler
Günün öne çıkan yazarlarından Recep Bilal Aksu, “Dünyayı Değiştiren Sorular” başlıklı söyleşisiyle merak uyandıran konuları masaya yatıracak. Şermin Yaşar ise “Kelimenin Yolculuğu” adlı söyleşisinde edebiyatın gücü ve kelimelerin anlam dünyası üzerine katılımcılarla sohbet edecek. Taha Kılınç ise “İslam Coğrafyasını Tanımak” başlıklı programında tarih ve kültür ekseninde değerlendirmeler sunacak.
Zengin Etkinlikler ve Katılımcı Profili
Fuar kapsamında düzenlenen söyleşilerin yanı sıra imza günleri, atölye çalışmaları ve çeşitli etkinlikler de ziyaretçilere sunuluyor. Her yaş grubundan kitapsevere hitap eden fuarda, çok sayıda yayınevine ait eserler okuyucularla buluşma imkânı buluyor.
Fuar 19 Nisan’a Kadar Açık
Serdivan’da yoğun ilgiyle devam eden kitap fuarı, 19 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Kültür ve edebiyatla vakit geçirmek isteyen tüm kitapseverler, fuar alanına davet ediliyor.

