Cuma, Mart 29, 2024

Aziz Öğütlü: ‘Çifte bayram yaşayalım’

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde personelini ziyaret ederek, Hemşireler Günü ve Ramazan Bayramını kutladı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, 12 Mayıs Hemşireler Günü ve Haftası ile Ramazan Bayramı öncesi SEAH’ta görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. COVID-19 salgını sürecinde birçok insanımızı, sevdiklerimizi toprağa verdiğimizi hatırlatan Öğütlü,  bu süreçte sağlık çalışanlarının canını dişine takarak, fedakarca çalıştığının bir kez daha altını çizdi. Hastanede görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Öğütlü sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Sağlık çalışanlarımız salgın sürecinde çok yoruldu ama asla pes etmedi. Onlar her kaybedilen hastada bu acıları defalarca yaşadı ve yüreklerinde hissetti. İnsan hayatını her şeyin üstünde tutarak bu kutsal görevi yerine getiren, canla başla çalışan tün personelimize teşekkür ederken, sağlık ailemizin vazgeçilmezi hemşirelerimizin Hemşireler Günü ve Haftasını kutlarım. Vaka oranlarını düşürmek için kararlılıkla başlatılan kısıtlamalar Ramazan Bayramıyla birlikte sona erecek. Bizler sağlık çalışanları ve yöneticileri olarak istiyoruz ki çifte bayram yaşayalım, vaka sayılarını en dibe çekelim. Salgın süreci boyunca herkes bir şekilde hayatından fedakarlık yaptı. Bu fedakarlıkların boşa gitmemesi ve hayatımızın normalleşmesi için kontrolü elden bırakmadan maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Rehavete kapılmadan, salgınla mücadele bilincinde olalım. Bu vesile ile Bayramda da dikkatli olalım. Birbirimize doyasıya sarılacağımız bayramlara ulaşmak dileğiyle Ramazan Bayramınız kutlu olsun.”

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...