Sakarya Valiliği koordinesinde belediye personeline CİMER eğitimi düzenlendi

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kurum içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak, vatandaşlardan gelen başvuru, talep ve şikâyetlerin daha etkin şekilde yönetilmesi amacıyla CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) sistemini kullanan belediye personeline yönelik kapsamlı bir eğitim programı gerçekleştirildi.

Sakarya Valiliği’nin koordinasyonunda düzenlenen eğitimde, CİMER sisteminin işleyişi, başvuruların doğru şekilde sınıflandırılması, yasal süreler içinde yanıtlanması ve mevzuata uygun değerlendirme süreçleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik uygulamalar üzerinde de duruldu.

Belediye yetkilileri, bu tür eğitimlerle hizmet kalitesini yükseltmeyi ve vatandaşların taleplerine daha hızlı ve etkili çözümler sunmayı hedeflediklerini belirtti. Eğitim programlarının ilerleyen dönemlerde de devam edeceği ifade edildi.

- REKLAM -

Serdivan 2. Kitap Fuarı’nda Yazar Buluşmaları ve Atölyeler Yoğun İlgi Görüyor

Serdivan Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kitap Fuarı, imza günleri, söyleşiler ve çocuk atölyeleriyle kitapseverleri buluşturmaya devam ediyor. Fuar kapsamında 15 Nisan Çarşamba günü birbirinden değerli yazarlar okuyucularıyla bir araya gelecek. Günün ilk etkinliğinde Melih Tuğtağ, “Bu Nasıl Süper Kahraman?” isimli söyleşisiyle katılımcılarla buluşacak. Ardından yazar Ayşe Sevim, “Dünyada Aradığımız Evi Bulabildik mi?” başlıklı söyleşisiyle okurlarla bir araya gelecek. Program kapsamında ayrıca Necmettin Salih Ekiz de “Gençlik ve İman” konulu söyleşisiyle fuarda yer alacak.