Büyükşehir’in Yıldızları İspanya’da Bayrağımızı Dalgalandırıyor

- REKLAM -
Diğer Haberler

Büyükşehir Belediyesi güreş sporcuları, 2-4 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek U20 Dünya Güreş Şampiyonası için İspanya’ya gitti. Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak sporcularımız Sakarya’yı gururlandırmak istiyor  

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcuları, U20 Dünya Güreş Şampiyonası’na katılmak üzere İspanya’ya gitti.

Türk Bayrağı dalgalanacak

Pontevedra şehrine inen sporcularımzı 2-4 Eylül tarihleri arasında Türk Bayrağı’nı Dünya sahnesinde dalgalandıracak.

Zorlu rakiplerine karşı mücadele edecek olan Sakarya’nın yıldızları Sakarya’ya da gurur verici bir başarıyla dönmek istiyor.

3 sporcu İpanya’da

Milli takım bünyesinde mücadele edecek olan sporcularımızdan Enes Ülkü 63 kilogramda, Ramazan Can Aktaş 67 kilogramda ve Muhammet Ali Göçmen ise 72 kilogramda mindere çıkacak.

Sporseverler, müsabakaları yakından takip ediyor.

- REKLAM -

Serdivan Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Düzce’de Tüm Rakiplerini Mağlup Etti

Düzce’de düzenlenen Genç Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası, Serdivan Belediyesi Spor Kulübü’nün tarihi başarısına sahne oldu. Turnuva boyunca üstün bir performans sergileyen Serdivan’ın genç voleybolcuları, çıktıkları 4 maçın tamamını kazanarak 4’te 4 yaptı ve adını yarı finallere yazdırdı. Özellikle İzmit Akademi karşısında sergilenen dirençli oyun ve alınan 3-2’lik skor, turnuvanın en dikkat çeken anlarından biri olarak kayıtlara geçti.