Cuma, Mart 29, 2024

DEVA Partisi’ne üyelikler devam ediyor

- REKLAM -
Diğer Haberler

Demokrasi ve Atılım Partisi’ne üyelikler devam ediyor. Parti binasında gerçekleşen üyeliklerde toplu rozet takımı gerçekleşti.

Rozetleri Demokrasi ve Atılım Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Ömer Aktaş, İlçe Sekreteri Turan Ali Şafak, Teşkilat Başkanı Nedim Erşen, Gençlik Politikalar Başkanı Alihan Filicioğlu, Kadın Çalışmaları Başkanı Tülay Sinan partilerine yeni katılan üyelere parti rozeti taktı.

Adapazarı ilçesinde esnaflık yapan Yusuf Karanfil, Enes Kılıç, Mesut Oluğ, Cavid Mert Polat, Cansu Sağır gelerek üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.

Yeni katılımlar ile ilgili Deva Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Ömer Aktaş yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

Partimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi Adapazarı’nda da büyük heyecan uyandırmaya devam ediyor.

Büyük heyecanlarla katılımların sürdüğünü stant çalışmalarıyla halkla bütünleşerek çözüm odaklı bir politika izlediklerini aktaran Aktaş, partimize katılımlar sürerken bizler bu heyecana ortak olan bütün yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz…

Mevcut sistemden memnun olmayanların sayısının ülke genelinde ve şehrimizde bir hayli fazla olduğunu ve vatandaşımızın Sayın genel Başkanımız Ali Babacan’a olan güvenleri doğrultusunda partimize geleyerek üye olmaları bizleri onure ediyor ve aramıza yeni katılan arkadaşlarla yolumuzda daha güçlü ilerliyoruz dedi.

Partimiz gün geçtikçe büyüyor. Katılan tüm ailelerimize teşekkür ediyorum. Deva Partisi Türkiye’nin Devası, Sakarya’mızın Devası, Adapazarı’nın Devası olacaktır.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...