Cuma, Mart 29, 2024

‘Çocuklar! Camide Buluşuyoruz Etkinliği Namaz Yarışması’ Ödül Programı Düzenlendi

- REKLAM -
Diğer Haberler

Çocuklarımızın namazı ve camiyi sevmelerine vesile olmak amacıyla onları ödüllendirerek güzel anılar biriktirmelerinin hedeflendiği Çocuklar! Camide Buluşuyoruz Etkinliği Namaz Yarışması’nın ödül ve belge töreni Adapazarı Teşvikiye Camiinde gerçekleştirildi.

3 gönüllü gencin öncülüğünde, 23 kayıtlı yarışmacıyla başlayarak 2 hafta süreyle gerçekleştirilen yarışmada çocuklar geldikleri namaz vaktine göre puan alırken, hadisi şerif ve dua ezberleri de puanlamada belirleyici oldu. Yarışma sonunda dereceye girenlere tablet, paten, akıllı bileklik, futbol topu, kulaklık gibi ödüller verilirken tüm katılımcılara iftihar belgesi ve madalya takıldı.

Büyük beğeni gören yarışmada dereceye giremeyen tüm çocuklara da oyuncak hediye edildi. Bu tür etkinliklerin diğer camilerde de gönüllülük esasıyla yaygınlaşmasının temenni edildiği programa; Adapazarı İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Kömü, Teşvikiye Camii İmam Hatibi Hasan Basri Sert, Yahyalar Mahallesi Muhtarı Fikret Adıyaman ile çocukların velileri ve cami cemaati katıldı.

Programa emek verenlere teşekkür eden Adapazarı Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Kömü’nün teşvik sözlerinin ardından ödül merasimine geçildi. Hediyelerini alan çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken, programa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...