Cuma, Mart 29, 2024

Ülkü Ocakları İl Başkanları Ankara’da toplandı

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, 6 Temmuz 2020 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Yiğit Yıldırım ve Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ülkü Ocakları İl Başkanlarını Ülkü Ocakları Genel Merkezinde kabul eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İl Ocak Başkanları ile yeni dönemde il ve ilçe ocaklarda yapılması planlanan eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler alanında kapsamlı bir fikir alışverişinde bulundu.

Yıldırım ayrıca dünyayı küresel ölçekte etkisi altına alan Covid-19 salgını ile alakalı Ülkü Ocaklarında Türkiye genelinde alınan önlemler ve pandemi kurallarına uyulması konusunda hassasiyetlerini de dile getirdi.

Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti: Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları ile 6 Temmuz itibarıyla göreve başlayan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyarette bulunduk ve hayırlı olsun temennilerimizi Sayın Genel Başkanımıza ilettik. Sakarya Ülkü Ocakları olarak yapmış ve yapacak olduğumuz faaliyetler hakkında bilgi verdik. Sayın Genel Başkanımızın emir ve talimatlarını aldık. Aynı zamanda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ömer Şanlı, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfü Nebioğlu, Genel Başkan Yardımcımız Sayın İlhan Durak, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Güzelay, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Zekai Pınarbaşı, Genel Sekreterimiz Sayın Muhammed Suat Uzun ve Genel Merkez Yöneticilerimize ziyarette bulunduk. Ülkü Ocakları her dönemde olduğu gibi Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım önderliğinde Necip Türk Milletinin geleceğini Türk İslam Ülküsü ile yoğrulmuş, ilimde, irfanda, kültür ve sanatta, her alanda donanımlı Lider Ülke Türkiye’yi oluşturacak kadroları azimle inşa edecektir. Bizlerde Sakarya Ülkü Ocakları olarak Sayın Genel Başkanımızın her daim emrinde, gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışacağız. Sayın Genel Başkanımızın ve Genel Başkan Yardımcılarımızın Ülküdaşlarımıza, hemşehrilerimize ve teşkilatlarımıza muhabbet ve selamlarını getirdik.

Sofuoğlu, Ankara ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabri başına da giderek dua etti.

- REKLAM -
spot_img