Perşembe, Nisan 18, 2024

STB Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini Aldı

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya Ticaret Borsası “Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ve uluslararası niteliğe sahip Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan ilk Borsalar arasına girdi.

TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi denetimi açılış toplantısı Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Kayınova, Vedat Arslan, Genel Sekreter Yasemin Arıkan ve Kalite Yönetim temsilcisi Zümran Cebeci ve birim sorumluları katılım sağladı.

TSE Baş denetçisi Yılmaz Öztürk tarafından gerçekleştirilen Covid-19 Güvenli Hizmet denetimi sonrasında açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı; TSE, Covid-19 salgını sürecinde getirilen tedbirlere uyum sağlayan kuruluşların yapılacak denetimleri başarı ile tamamlamaları durumunda, uluslararası bir kalite belgesi şeklindeki “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” vereceğini duyurmuştu. TSE’nin bu ilanından sonra Sakarya Ticaret Borsası paydaşlarının ve çalışanlarının sağlıklarını korumak, güvenilir ve hijyenik ortamda hizmet sunmak amacıyla bütün gereklilikleri yerine getirerek bu belgeyi almak için TSE’ye müracaat ettiklerini ifade etti.

Adem Sarı; “ Gerçekleştirilen denetimlerin ardından tam not alan Borsamız, TSE tarafından verilen ve uluslararası kalite belgesi niteliğinde olan “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiasına bağlı Oda ve Borsalar içerisinde alma başarısını gösteren ilkler arasında olmaktan mutluyuz” dedi.

Sarı; “COVID-19 Salgını ile mücadele günlerinde üyelerimiz ve çalışanlarımızın sağlığını önemsedik ve tüm önlemlerimizi aldık. Sürekli iyileştirme ilkemizle çalışanlarımızın ve tüm paydaşlarımızın sağlıklarını korumak, güvenilir ve hijyenik bir ortamda hizmet sunmak amacı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

- REKLAM -
spot_img