Cuma, Nisan 19, 2024

Savaşçı Pamukova İHO öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

- REKLAM -
Diğer Haberler

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Pamukova İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, ziyareti sırasında öğrencilerimizle sohbet ederek akademik başarılarının artırılmasına yönelik çalışmaların bu eğitim-öğretim yılında da devam edeceğini belirtti. Valiliğimiz himayesinde Müdürlüğümüzce yürütülen #NehirProjesi kapsamında 8. sınıf öğrencileri için izleme sınavlarının öğrencilerimizin akademik başarılarının artırılmasına büyük katkısının olduğunu söyledi. #NehirProjesi ile öğrencilerimizin Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan bilişim sistemi sayesinde kazanımlara dair kendi durumlarını izleyebildiklerini, konu eksiklerinin tamamlanması için okul yönetimi ve öğretmenler tarafından çalışmalar yapılabildiğini ifade etti.

Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmanın yanı sıra bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönden gelişimlerine katkıda bulunmaya yönelik, #BilimSakarya, #SporSakarya, #SanatSakarya, #KitapSakarya gibi projelerimizin de faaliyetlerine devam ettiğini aktardı.

Valilik himayelerinde Müdürlükçe yürütülmekte olan #KitapSakarya projesi kapsamında, her hafta gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğinin de başarıyla sürdürüldüğünü kaydeden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, okulda yapılan bakım-onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek okul idaresinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Savaşçı, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı hakkında bilgi vererek Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’in “Adaylık, öğretmenlik, uzman öğretmenlik, başöğretmenlik” ile öğretmenlerimizin uzun soluklu meslek hayatları boyunca kendilerini geliştirdikleri ve özlük haklarından yararlandıkları bir mekanizma oluşturuluyor. Bu kanunun, uzun vadede Türkiye’deki eğitim sisteminin kalitesinin artmasına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum” sözlerine değindi.

- REKLAM -
spot_img