Cuma, Mart 29, 2024

2 önemli proje start alıyor

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce meclis toplantısında Taraklı’ya yeni meydan ve Güneşler’e yeni afet eğitim merkezinin kazandırılacağı projelerin ihale tarihlerini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yeni projeler için müjdeli haberi Ekim Ayı Olağan Meclisi’nde verdi. Yüce, yenileme çalışmaları için yapılacak ihalelerin yanı sıra 2 önemli projenin startı için ihaleye çıkılacağı bilgisini paylaştı.

Yeni meydan ve afet merkezi geliyor

Yüce, Taraklı’nın yeni ve modern bir meydana kavuşacağı ve Güneşler’e kent insanının deprem,  yangın, sel, heyelan gibi afetler için doğru adımları atmasını sağlayacak bir afet eğitim merkezinin inşa edileceği projelerin ihaleye çıkacağı müjdesini verdi.

“Şehrimize hayırlı olsun”

Başkan Yüce, “Çark Caddesi ile Millet Bahçesi arası kaldırım çalışması ihale günü 18 Ekim olarak belirlendi.  Geyve Konyalı Alibey Caddesi 20 Ekim tarihinde ihalesi gerçekleşecek. Taraklı Meydan ve kaldırım ihalemiz 3 Kasım günü gerçekleşecek. İmam Hatip İkmal İhalesi hazırlıklarına başlandı, 27 Ekim günü ihalesi gerçekleşecektir. Güneşler İtfaiye Afet Eğitim Merkezi ile ilgili olarak ihale 1 Kasım günü gerçekleşecek. Ayrıca Orman Park fırın yapım ihalesi 26 Ekim günü yapılacaktır. Yeni projelerimiz şehre hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İki önemli projeyle ilgili detayların önümüzdeki günlerde paylaşılacağı belirtildi.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...