Cuma, Mart 29, 2024

Babaoğlu: Onlar bizim canlarımız

- REKLAM -
Diğer Haberler

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve öğrenciler tarafından Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan Başkan Babaoğlu, “Bu dünyayı paylaştığımız can dostlarımızı çok seviyoruz. Bir gün değil her gün önemsiyor ve haklarını sevgiyle koruyoruz. Onlar bizim canlarımız” dedi.

BİR GÜN DEĞİL HER GÜN

Başkan Babaoğlu ve öğrenciler tarafından ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ kapsamında Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete çok sayıda öğrenci öğretmenleriyle birlikte katılırken, Geçici Bakımevinde bulunan can dostlarını kucaklayıp sevgi gösterisinde bulunan öğrenciler ayrıca can dostlarına mama ve su ikram ettiler.

ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

Ziyarette öğrencileri yalnız bırakmayan Başkan Babaoğlu, öğretmenlere ve öğrencilere Hendek Belediyesinin bünyesinde bulunan Sokak Hayvanlar Geçici Bakımevi ile alakalı bilgiler verdi. Başkan Babaoğlu, “Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimizde 830 can dostumuzu misafir ediliyor. Şu ana kadar merkezimizde 500 cana kuduz aşıları yapıldı. Göreve geldiğimiz günden bu güne 510 can dostumuzu ise yeni yuvalarına kavuşturduk” dedi. Başkan Babaoğlu ayrıca ilçe merkezinde 15 adet mama evi de oluşturduklarını” ifade etti.

BAŞKAN BABAOĞLU: ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILIYALIM

Hayvanların da insanlar kadar doğada yaşama hakları olduğunun ve hayvanları sevebilmenin, onlara yardım edebilmenin insanların en büyük yeteneği olduğunun ve bu bilincin erken yaşlarda kazanılmasının önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Babaoğlu,”  Barınağımızdaki hayvanların kendilerini doğal ortamda hissetmeleri ve güvenli bir şekilde yaşayabilmeleri adına özveriyle çalışıyoruz. Can dostlarımızı barınağımızda tedavi ediyor, bakımlarını yapıyor ve onları yaşama alanları olan doğaya tekrar geri bırakıyoruz. Hayvanlara olan sevgimizi sadece bir gün değil her gün göstermeliyiz. Barınağımızı ziyaret edip can dostlarımıza mama ikramında ve sevgi gösterisinde bulunan tüm öğrencilerimize ve yavrularımıza hayvan sevgisini öğreten siz değerli öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...