Cuma, Nisan 19, 2024

‘Hendek’te bir kez daha üretken belediyecilik anlayışını gördük’

- REKLAM -
Diğer Haberler

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Hendek’te bir kez daha üretken belediyecilik anlayışını gördük” derken MHP Grup Başkanvekili M.Levent Bülbül, “MHP kadroları her zaman olduğu gibi sahadadır. Hepimize büyük görevler düşüyor” dedi. Başkan Babaoğlu ise MHP heyetine teşekkür ederken Cumhur İttifakının başarısı için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

SON ZİYARET HENDEK’E

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleşen, ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programı için Hendek’e gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP MYK üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Bülent Maşaoğlu; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Sakarya İl Teşkilatı KAÇEP Başkanı Elif Saral Uzun, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’da yer aldı.

BABAOĞLU: HENDEK GÜÇLÜ DESTEK VERECEK 

MHP heyetini Hendek’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Kıymetli heyetimiz Sakarya’yı karış karış gezerek milletimizle buluştu. Anlatımlarınız ve aydınlatmanı için teşekkür ediyorum. Bizlerde MHP’nin belediyesi, Cumhur İttifakı kadroları olarak elimizden gelen tüm gücümüzle eser siyaseti yapıyoruz. Hendek’imizi geleceğe taşıyacak projeler üretip, hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için gayret ediyoruz. Bizim tek düşüncemiz, derdimiz Hendek. Bu bilinçte daha çok çalışacağız, durmayacağız, yorulmayacağız. Cumhur İttifakına güçlü bir destek vereceğiz” diyerek Cumhur İttifakının başarısı için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Başkan Babaoğlu daha sonra Hendek’te hazırlanan, devam eden ve tamamlanan projeler hakkında heyeti bilgilendirdi.

YILDIZ: BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ

‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programları nedeniyle 3 gün boyunca Sakarya’da bir dizi temaslarda bulunduklarını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Sakarya’da güzel bir tablo var. Cumhur İttifakının tüm kadrolarıyla 2023 öncesi ciddi bir çalışma içinde olduk. Hendek ile bu programı tamamladık. Burada olmaktan mutlu olduk. Maşallah belediyemizin çalışmalarını da dinledik, gördük. Zaten biliyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışının hâkim olduğunu gördük. Hepimiz daha çok çalışacağız. Daha çok anlatıp her daim aziz milletimizle olacağız. Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na güveniyoruz. Hendek’ten inşallah Cumhur İttifakı olarak güçlü bir destek alacağız. Adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. Yıldız,  Başkan Babaoğlu’na yapacağı tüm çalışmalarında yanında olduklarını söyledi.

BÜLBÜL: HEPİMİZE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Son olarak konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, “ Ülkemiz çok ciddi süreçlerden geçiyor. Hepimize çok büyük görevler düşüyor. Bu bilinçte tek yumruk olacağız. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda MHP kadroları her zaman olduğu gibi sahadadır. Bugün güzel bir toplantı yaptık. MHP Hendek İlçe Teşkilatımız ve Belediyemizle birlikte STK’lar, muhtarlar ve vatandaşlarımızla buluştuk. Çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. 2023 seçimleri memleketimiz adına büyük önem arz ediyor” derken, “ Belediyemizin çalışmalarını da yeniden dinleme, son aşamaları değerlendirme fırsatı bulduk. Cumhur İttifakı belediyelerimizin çalışmalarını takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini çözüm adına hızlıca değerlendiriyorlar. Marka bir şehir yaratma adına Başkanımız Turgut Babaoğlu’nun çalışmalarını da değerli buluyoruz. Üzerimize düşen ne olursa şehrimize adına yapıyoruz. Başarılar diliyorum” dedi

HEDİYE TAKDİMİ

Ziyaret sonunda Başkan Babaoğlu günün anısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP MYK üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Bülent Maşaoğlu’na hediye takdim etti

- REKLAM -
spot_img