Perşembe, Mart 28, 2024

Büyükşehir’den Göktepe Mahallesi’ne kaliteli ve kesintisiz içmesuyu

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarına kaliteli içmesuyunu kesintisiz bir şekilde ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Adapazarı Göktepe Mahallesi’nde çalışmaları devam eden proje kapsamında bölgeye bin 600 metrelik yeni içmesuyu hattı ve 50 metreküplük su deposu kazandırılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Adapazarı Göktepe Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında bölgenin yıllardır süre gelen içmesuyu sorununa çözüm olacak. Bin 600 metrelik yeni içmesuyu hattı ve bölgede inşası tamamlanan 50 metreküplük su deposu sayesinde Göktepe Mahallesi’ne kaliteli içmesuyu kesintisiz bir şekilde ulaşacak.

Çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak
Bölgede özellikle yaz aylarında basınç problemiyle birlikte yaşanan su kesintisi problemi yeni hattın devreye alınmasıyla birlikte tarihe karışacak. Aynı zamanda Göktepe Mahallesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet edecek hat sayesinde kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyede olacak. Kurum tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak yeni hattın bölge halkının hizmetine sunulacağı ifade edildi.

- REKLAM -
spot_img

Ayhan: Sorunun kendisi olanlar, çözüm üretemezler

SAKARYA- Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Planlamadan uzak zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.    Sakarya Büyükşehir Başkan...