Cuma, Mart 29, 2024

AK Parti Sakarya Teşkilatları, 2023’ün Startını Verdi

- REKLAM -
Diğer Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Erenler’de, İl Başkanı Yunus Tever Ferizli’de, Milletvekili Recep Uncuoğlu Pamukova’da, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek Serdivan’da saha çalışmaları kapsamında temaslarda bulunarak çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Saha çalışmalarına hız veren AK Parti Milletvekilleri, Erenler, Ferizli, Pamukova ve Serdivn’da ayrı ayrı programlar gerçekleştirdi. AK Parti heyetine vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gösterilerek talep ve istekler dile getirildi.

Taleplerin toplandığı ve vatandaşların dinlendiği saha ziyaretlerin verimli geçtiğini ifade eden İl Başkanı Tever, “2023 seçimlerine doğru hız verdiğimiz saha ziyaretlerimize meclisin tatile girmesiyle birlikte Milletvekillerimizi de dâhil ederek tüm ilçelerimizi, mahallelerimizi ziyaret ederek taramaya devam ediyoruz. Milletin partisi AK Parti’mizin milletin gönlündeki yerini daha da sağlamlaştırmak için tüm teşkilatlarımızla topyekûn bir gayret ve çalışma içerisindeyiz. Sokakları, caddeleri, meydanları, haneleri ve işyerlerini; Mahalle Yönetimlerimizle, İlçe Teşkilatlarımızla, İl Yöneticilerimizle, Belediye Başkanlarımızla, Meclis Üyelerimizle, Milletvekillerimizle ve Genel Başkan Yardımcımızla geziyor, Sakarya genelinde tarihi bir kucaklaşmaya hep birlikte tanıklık ediyoruz. Bir günde yaklaşık 50 ayrı program, yüzlerce esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiriyoruz. Birebir vatandaşlarımız ile güncel durumları istişare ediyor, taleplerini ve isteklerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın her bir makul talebini yerine getirmek, çözümlemek için bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Kısacası birileri gibi sokağa çıkıp vatandaşı dinleyip dinleyip siyasi rant uğruna paylaşımlar yaparak eli boş dönmüyoruz. Biz her işimizi istişare ile yapıyor ve sonuçlandırmaya yönelik bir gayret içerisinde çözüm üretiyoruz. Girdiğimiz her hanede ziyaret ettiğimiz her ortamda vatandaşlarımız bize yaşanan ekonomik tahribatında üstesinden AK Parti’nin geleceğini, çözerse yine Cumhur İttifakı’nın çözeceğini samimiyetle ifade etmiştir. Milletimizin sesini teşkilatlarımız aracılığıyla ilgili birimler iletmek ve tüm kılcal damarlarımıza nakşetmek için tam kadro sahada olacağız. Bu çalışmalarla birlikte yeni üyeler kazanacağız, binlerce hanemizi, yüzlerce işyerimizi, onlarca STK’mızı ziyaret edeceğiz. 2023 zaferini inşa edeceğimiz bu kutlu yolda tüm unsurlarımızla birlikte, yepyeni bir solukla, vatandaşlarımızın sesi, nefesi ve varlığıyla yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...