Cuma, Mart 29, 2024

Keleş: Uygulayacağımız Birçok Yeni Proje ile Ülkemizi Kalkındıracağız

- REKLAM -
Diğer Haberler
Daha önceleri Balıkesir, İstanbul, Tekirdağ’da bir araya gelen CHP’li il  başkanları bu defa Bursa’da buluştu.
 
Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Marmara Bölgesi İl Başkanlarıyla birlikte CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’yı makamında ziyaret ederek gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
  
Düzenlenen toplantıya Ecevit Keleş’in yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı da katılım sağladı. 
 
Başkan Keleş ve diğer il başkanları burdaki toplantının ardından Mudanya İlçesine geçerek burda yapılan toplantıya katıldılar. Toplantının ardından Mudanya belediye başkanı Hayri Türkyılmaz ziyaret eden heyet, Mudanya ilçesinde yerel yönetimin yaptığı işler hakkında bilgi aldi. 
 
“Uygulayacağımız Birçok Yeni Proje ile Ülkemizi Kalkındıracağız”
 
CHP olarak iktidara emin adımlarla yürüdüklerini belirten Başkan Keleş,”Geçtiğimiz gün Marmara İl Başkanları olarak Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’yı ziyare ettik. Ülke gündemiyle ilgili konuları masaya yatırdık. CHP olarak gerçekleştirmek istediğimiz politikalardan bahsettik. Bol bol fikir alışverişinde bulunduk. Biliyoruz iktidarın uygulayamadığı politikalar sebebiyle ülkemiz büyük bir uçurumun eşiğinde. Sağlıktan,eğitime, iç politikadan, adalete, dış politikadan, sosyal hayata, ekonomiden, liyakata kadar birçok hususta sorunlarımız var. Halkımız perişan, artık yılmış durumda. Fakat biz yılmadık, yılmayacağız. Uygulayacağımız birçok yeni proje ile ülkemizi kalkındıracağız”dedi.
- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...