Cumartesi, Nisan 20, 2024

Gerçek Aşkı, Real Love Villas’ta Yaşayın

- REKLAM -
Diğer Haberler

Deneyimlerini takipçileri ile paylaşmaya devam eden blogger ve influencer Damla Bozkurt, “Real Love Villas’ta gerçek aşkın tadına varacaksınız. Dinginliği, huzuru ve kaliteyi, burada tadarak daha iyi anlamlandırcaksınız” dedi.

Yaşayarak edindiği izlenimleri sosyal medya aracılığı ile takipçileri ile paylaşan Damla Bozkurt, bu hafta çekimlerini yaptığı Real Love Villas’tan fotoğraf ve videolar paylaştı. Tesisin birçok artısı olduğunu söyleyen Bozkurt, “Yeşilin ve mavinin buluştuğu doğa harikası Sapanca’da yeni bir işletme var. Gökhan Çıra bu alanda da farkını ortaya koyarak turizme olağanüstü bir mekan kazandırmış. Real Love Villas’ta aradığınızın ötesinde bir konfor ve hizmet kalitesi var. Teknolojik alt yapı ile bu hizmetler bir araya gelince hiç ayrılmak istemeyeceğiniz bir yer haline dönüşmemesi imkansız” dedi.

“Aradığınız her şey bir arada”

Real Love Villas’ta bir tatil için ihtiyaç duyulan her şeyin yer aldığını belirten Bozkurt, “Real Love Villas spor salonundan SPA’ya, jakuzilerden sıcak ve soğuk havuzlara, yetişkin oyun alanından çocuklar için oluşturulmuş alanlara kadar tüm ihtiyaçları karşılayacak nitelikte. Sapanca’da olup yeşille iç içe olması kaçınılmaz. Havası, doğası zaten olağanüstü. Bunlar hizmet ve kalite ile birleşince beklentinizin ötesine geçiyor” ifadelerini kullandı.

Real Love Villas’ın konaklama için ideal bir tesis olduğunu vurgulayan Bozkurt, “Real Love Villas, adına uygun olarak gerçek aşkı bulacağınız bir yer. 6 kişi kapasiteli villalar elit ve taş villa olmak üzere iki tipte tasarlanmış. İster ailenizle isterseniz arkadaşlarınızla geçirmeyi planladığınız tatilinizde hem romantik hem eğlenceli vakit geçirmeyi vadediyor. Bu keyfi tüm takipçilerim yaşamalı. Böyle güzel bir deneyim sundukları için Gökhan Çıra’ya ve Real Love Villas ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

- REKLAM -
spot_img

Hediye fidanlar Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı. 31 Mart seçimlerinin...