Cumartesi, Nisan 20, 2024

Akyazı 2. Küme Voleybol Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

- REKLAM -
Diğer Haberler

Akyazı Belediyesi ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ilçedeki ilk ve orta derece okulların katıldığı ‘Okul Sporları 2. Küme Voleybol Turnuvası’nda şampiyonlar dün oynanan final müsabakalarının ardından belli oldu. Şampiyon olan takımlar kupalarını Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’dan aldı.

Akyazı Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçedeki ilk ve orta derece okulların katıldığı ‘Okul Sporları 2. Küme Voleybol Turnuvası dün oynanan final maçları ile son buldu. Akyazı Spor Salonu’ndaki final maçlarının ardından gerçekleştirilen kupa törenine Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Genç Kızlar kategorisinde birinci olan Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Genç Erkekler kategorisinde birinci olan Akyazı Anadolu Lisesi öğrencilerine kupa ve madalyalarını veren Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan,  “Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Akyazı Belediyesi olarak ilçemizde sporla ilgili bütün organizasyonlara destek veriyoruz. Gençlerimizin spor yapmaları bizim için çok değerli. Sizler için hayata geçirdiğimiz Akyazı Spor Kompleksi projemiz yükselmeye devam ediyor. İçerisinde gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu ve bin kişilik spor salonu olan Akyazı tarihinin en büyük projesini inşallah 2023 yılında hizmete açacağız. Bizim bütün mücadelemiz geleceğin büyükleri olan sizlere daha güzel bir Akyazı bırakmak” dedi.

 

Turnuvada dereceye giren takımlar

Yıldız Kızlar Kategorisi

  1. Atatürk Ortaokulu
  2. TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu
  3. Altındere Aki Altıparmak Orta Okulu
  4. Cumhuriyet Ortaokulu

Yıldız Erkekler Kategorisi

  1. Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu
  2. Cumhuriyet Ortaokulu
  3. TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu
  4. Vakıf Ortaokulu

Genç Kızlar Kategorisi

  1. Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  2. Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi
  3. Konuralp Anadolu Lisesi
  4. Eyüp Genç Fen Lisesi

Genç Erkekler Kategorisi

  1. Akyazı Anadolu Lisesi
  2. Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi
  3. Eyüp Genç Fen Lisesi
  4. Akyazı İmam Hatip Anadolu lisesi
- REKLAM -
spot_img

Hediye fidanlar Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı. 31 Mart seçimlerinin...