Cumartesi, Nisan 20, 2024

Saadet Serdivan İlçe Divan Toplandı

- REKLAM -
Diğer Haberler

Saadet Partisi Serdivan İlçe Başkanlığı Şubat ayı divan toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Saadet Partisi Serdivan İlçe Başkanı Yunus Yıldırım, yerel sorunları içeren konuşmasında şöyle konuştu; “Serdivan ilçemizin ender doğal güzelliklerinden olan Kıran Tepesinin şu an ki hali içimizi sızlatmaktadır. Kıran Tepeye yapılacak olan projenin bir an önce hayata geçirilmesi ve halkımızın kullanımına sunulmasını bekliyoruz.”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yunus Yıldırım, “Belediye başkanımızın vizyon proje diye ortaya sunduğu Şelale Parkın, istişaresiz yapıldığında ortaya çıkan durum maalesef üzücü durumdadır.  Yapılan bu kadar harcamanın Serdivanımızın başka önemli projelerinde kullanılması gerektiğini düşünmekteyiz.” şeklinde konuştu.

İlçe yönetiminin yanı sıra mahalle temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Ömer Abdullah Ayhan, partisinin Serdivan ilçe divan toplantısında teşkilat mensuplarına hitap etti. Görsel sunum ile Türkiye’nin ekonomik tablosunun içler acısı haline dönüşmesinin başlıca sebebinin Bankalar olduğunu işaret eden Saadet Partisi GİK Üyesi Ömer Abdullah Ayhan, Türkiye’nin kötü gidişatına Saadet Partisi kadrolarının çözüm bulabileceğini belirtti. Türkiye de en çok kar eden kuruluşların başında bankaların geldiğini anlatan Ömer Ayhan son gelen zamlarla fatura bedellerinin 2 kat attığı kaydetti. Ayhan,  “Biz bütün dünyada barış ve huzur için çalışan bir teşkilatız. Bizim hedefimiz insan. Biz insanlığın saadeti için çalışıyoruz” dedi.

- REKLAM -
spot_img

Hediye fidanlar Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı. 31 Mart seçimlerinin...