Cuma, Nisan 19, 2024

Fikir ve Sanat Akademisi’nde Yeni Dönem Başlıyor

- REKLAM -
Diğer Haberler

Felsefeden Tarihe, Mimariden Sinemaya, Edebiyattan Psikolojiye kadar 13 farklı zengin ders içeriği ile Serdivan Belediyesi Fikir ve Sanat Akademisi 2022 Bahar Dönemine başlıyor.

Konu ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada kayıtların 16-26 Şubat tarihleri arasında fikirvesanat.org adresinden ücretsiz olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

Uğur Tanyeli ile Açılış Dersi

A.Uğur Tanyeli’nin 24 Şubat Perşembe günü “Güncel Mimarlıkta Teorisiz Düşünme İmkanları” başlıklı Açılış Dersi ile başlayacak olan Bahar Dönemi derslerinin Mart ayı boyunca devam edeceği bildirildi.

Alanında Uzman İsimler

Akademinin Bahar Döneminde Uğur Tanyeli, Celâleddin Çelik, Rahmi Karakuş, Cengiz Çakmak, Mario Levi, Cihan Piyadeoğlu, Arif Bilgin, Soner Duman, Mehmet Kaya, Selman Kılıçaslan, Orhan Altuğ, Songül Ergün ve Tuba Marmara gibi alanında uzman isimlerin yer alacağı ifade edildi.

Ücretsiz Kayıt

Pandemi şartlarına uygun sınırlı sayıda kontenjan ile gerçekleşecek olan ve katılımcıların en fazla 3 programı seçilebileceği Bahar Döneminde, 26 Şubat Cumartesi gününe kadar ücretsiz kayıtların devam ettiği ve detaylı bilgiye fikirvesanat.org adresi veya 0264 211 20 54 numaralı telefondan ulaşılabileceği belirtildi.

- REKLAM -
spot_img