Cumartesi, Nisan 20, 2024

‘Saadet Partisi olarak halkımızın yanındayız’

- REKLAM -
Diğer Haberler
Saadet Partisi Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Halkla ilişkiler Başkanlığı Ocak ve Şubat ayında gerçekleştirdikleri faaliyetleri yazılı basın açıklaması yaparak, kamuoyu  paylaştı.
 
STK ve Halkla ilişkiler birin başkanı Bahadır Yıldırım İl başkanlığı olarak; BENİM MAHALLEM BENİM SAKARYAM” konsepti adı altında Sakarya’nın tüm mahallelerinde vatandaşın dertlerini dinleyerek, Sakarya’nın derdi bizim derdimiz diyerek bir dizi programlar ile saha çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Bahadır, birim başkanlığının yürüttüğü çalışmaları şu sözlerle ifade etti; “İl Başkanlığımız nezdinde mahalle esnafı ve kıraathaneler de buluşma programları düzenlemwkteyiz. Geri dönüşler olumlu olmakla beraber halkımızın sorunlarını, dilek ve temennileri  yetkili makamlara bizzat takibi yapılmak kaydıyla iletiyoruz.
 
16 ilçemizde 668 mahallemizde bu çalışmaları planlı programlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Saadet Partisi olarak halkımızın yanındayız. “Benim Mahallem Benim Sakaryam” olarak amaç; vatandaşlarımızı dinliyerek yetkililere bildirmek, çözüm noktasında yardımcı olmak. İlçelerimizde de bu programlar aynı formatla yapılıyor ve aynen devam edecektir.”
- REKLAM -
spot_img

Hediye fidanlar Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı. 31 Mart seçimlerinin...