Cuma, Nisan 19, 2024

‘Faiz oranları nedeniyle finansmana ulaşamıyoruz ve yatırım yapamıyoruz’

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı söz alan Meclis Üyesi Ekrem Kayasan Faiz oranları nedeniyle finansmana ulaşamıyoruz ve yatırım yapamıyoruz’ dedi.

SATSO 14.Meslek Komitesinden Meclis Üyesi Ekrem Kayasan konuşmasında; “2021 yılında ekonomiye yönelik ciddi sorunlar yaşadık yaşamaya da devam ediyoruz. Hammadde fiyatları ciddi anlamda arttı ve tedarik uzadı. Dövize endeksli bir alım yaptığımız için kur oranlarının 1-2 ay sonra ne olacağını bile kestiremiyoruz. İthalatçılara ve ihracatçılara kur sabitleme desteği sağlanmalıdır. Faiz oranları nedeniyle finansmana ulaşamıyoruz ve yatırım yapamıyoruz. Artık bu ortamda üretim yapacak bir durum kalmadı. Çin gibi ülkeler hammadde siparişlerini bile almıyorlar. Tüm üretici ve ticaretle uğraşan üyelerimize kolaylıklar diliyoruz” dedi.

 

 

- REKLAM -
spot_img

Hediye fidanlar Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı. 31 Mart seçimlerinin...