Cuma, Nisan 19, 2024

DEVA Partisi 3 Genel Başkan Yardımcısı ile Sakarya’ya çıkarma yapıyor

- REKLAM -
Diğer Haberler

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Çanakçı, Birol Aydemir ve Burak Dalgın 22 Ekim Cuma günü Sakarya’ya geliyor.

Sabah kahvaltısında Sakarya yerel basını ile bir araya gelecek olan heyet, gün boyu çeşitli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirecek.

DEVA Partisi heyeti akşam 18:00’da “Ekonominin Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu toplantıya katılacak. Sakarya Premier Inn Otel’de gerçekleştirilecek programa DEVA Partisi Ekonomi Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı, Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir ve Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın  katılacak.

“Türkiye’nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu toplantı saat 18.00’de başlayacak. Ekonomi Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı ve Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir finans, iş dünyası ve STK temsilcileri ile gün boyu çeşitli görüşmeler gerçekleştirecek. Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın ise gençlerle ve dijital dünyanın sektör temsilcileri ile görüşecek.

- REKLAM -
spot_img