Cuma, Nisan 19, 2024

Birlik Vakfı’nda yeni Başkan Arif Alperen Akkaya oldu

- REKLAM -
Diğer Haberler

Birlik Vakfı Sakarya Şubesinde yapılan görev değişikliği sonucunda yeni Başkan Arif Alperen Akkaya oldu.

BAYRAK DEĞİŞİMİ

Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanlığı’nda görev değişikliği yapıldı. Geçmiş dönem başkanı Prof. Dr. Cemalettin Kubat’ın yerine başkanlık koltuğuna Arif Alperen Akkaya oturdu. Birlik Vakfı ve MTTB camiasında çeşitli görevlerde bulunmuş olan Başkan Akkaya, “Vakfımızın insan ve insanlık için olan çalışmalarına katkıda bulunmam için bu görevi şahsıma layık gören tüm vakıf yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“MİLLETİMİZİN, BİRLİK VE HUZUR İÇİNDE GELİŞMESİNİ AMAÇLIYORUZ”

Yeni Başkan Arif Alperen Akkaya ve yönetimine başarılar dileyen Birlik Vakfı Genel Merkez Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Alacacı, “Geleceğin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü ilmi seviyesi yüksek, çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 29 Mayıs 1985 yılında kurulan Birlik Vakfı’mız bu gayesi doğrultusunda Türkiye’nin 50’den fazla ilinde varlık göstermektedir. Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanlığına Arif Alperen Akkaya atanmıştır. Bugüne kadar vakfımız bünyesinde yoğun gayret gösteren Prof. Dr. Cemalettin Kubat ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, yeni yönetimimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

“HER KADEMESİNDE GÖREV ALDIM”

Teşkilat yapısının her kademesinde çeşitli görevler aldığını dile getiren Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanı Arif Alperen Akkaya, “Birlik Vakfı’mızın Sakarya Şubesinde Kurucu Genç Birlik Şube Başkanlığı, Birlik Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve daha öncesinde Milli Türk Talebe Birliği Sakarya İl Başkanlığı Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği olarak her kademesinde görev yapmış bir fert olarak bugünden itibaren Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanı olarak görev yapacağım. Vakfımızın insan ve insanlık için olan çalışmalarına katkıda bulunmam için bu görevi şahsıma layık gören Kurucular Kurulu Başkanımız Sayın İsmail Kahraman’a, Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Av. Mehmet Alacacı’ya, Birlik Vakfımızın hamilerinden Sayın Yaşar Kareyel’e ve tüm vakıf yöneticilerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Birlik Vakfı Sakarya Şubesi’nde uzun yıllardır görev yapmış olan geçmiş dönem Şube Başkanımız Prof. Dr. Cemalettin Kubat ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ARİF ALPEREN AKKAYA KİMDİR?

1991 yılında Konya Akşehir’de doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Konya’da tamamlayan Akkaya, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında (2011) Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Alperen Akkaya, daha sonra Birlik Vakfı’nın Sakarya’da kurulmasıyla Genç Birlik Kurucu Şube Başkanlığı (2015) yaptı. Sonrasında Birlik Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Akkaya, yapılan devir teslim ile Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanı oldu. Türk Hava yollarında mühendis olarak çalışan Akkaya, Evli ve 1 çocuk babasıdır.

- REKLAM -
spot_img