Cuma, Mart 29, 2024

Ormanpark’ın dokusu bozulmayacak

- REKLAM -
Diğer Haberler

Restorasyon çalışmaları devam eden Ormanpark’ta incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin en uğrak noktalarından biri olan Ormanpark’ı yeniliyor, salgın sonrası günler için hazırlıyoruz. İnşallah Ormanpark’ın sağlıklı günlerde ailelerimizin hoşça vakitler geçireceği buluşma noktası olacağına inanıyoruz. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yüce ayrıca Akıllı Fidan Satış Noktasında da devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ormanpark’ta devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Ormanpark içerisinde inşa edilen Akıllı Fidan Satış Noktasında da gelinen son noktaya ilişkin BELPAŞ Genel Müdürü Osman Çelik’ten bilgiler alan Başkan Yüce, “Şehrimizin en uğrak noktalarından biri olan Ormanpark’ı yeniliyor, salgın sonrası günler için hazırlıyoruz. İnşallah Ormanpark’ın sağlıklı günlerde ailelerimizin hoşça vakitler geçireceği buluşma noktası olacağına inanıyoruz. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ormanpark’ın dokusu bozulmayacak

Başkan Ekrem Yüce, “Şehrin merkezinde orman ortamı sunan Orman Park’ta yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Parkın dokusuna uygun, ahşap yapıları bozmadan sadece revize ederek parkın doğal görünümüne zarar vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın yeşil ağaçlar altında, ahşap iskelelerde, kuş cıvıltıları arasında ailecek zaman geçirebilecekleri alanları koruyacak ve artırmaya devam edeceğiz. Ayrıca şehrimizde üretilen süs bitkilerinin tanıtımına ve erişimine kolaylık sağlayacak olan, Fidan A.Ş. ve Peyzaj A.Ş.’nin kurumsal kimliğini yansıtacak satış ve sergi noktasının inşa çalışmalarında da sona geldik. Bu satış noktası da parkın dokusuna uygun bir şekilde tamamlanıyor. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...