Perşembe, Nisan 18, 2024

Yeniden Refah’ta Sakarya İl Teşkilat Başkanı Biran Yasa oldu

- REKLAM -
Diğer Haberler

Yeniden Refah Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Biran Yasa, Sakarya İl Teşkilat Başkanlığına atandı

İl yönetim kurulu  toplantısında devir teslim

Yasa, il yönetim kurulu  toplantısında düzenlenen törenle il teşkilat başkanlığı görevini devraldı. Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Teşkilatında salı günü düzenlenen il yönetim kurulu  toplantısında  il teşkilat başkanlığına Biran Yasa getirildi.  Biran Yasa, “ Şahsıma tevdi edilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çaba sarf edeceğim. Daha önce Adapazarı teşkilatında ilçe başkanı olarak  birlikte çalıştığımız yönetim kurulu arkadaşlarıma, İl Başkanım Hidayet Kaya Beyefendi ve il teşkilatında birlikte mücadele ettiğimiz tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Adapazarı’nda Yeni İlçe Başkanı Erkan TURAN

Biran Yasa’nın il teşkilat başkanı olarak atanmasından sonra boşalan Adapazarı İlçe Başkanlığı görevine de daha önce Adapazarı İlçe Teşkilat Başkanı olarak görev yapan  Erkan Turan atandı.
 
İl Başkanı Hidayet Kaya tarafından Adapazarı İlçe Başkanlığı görevine atanan Erkan Turan yeni görevini törenle Biran Yasa’dan devraldı. İl yönetim kurulu toplantısında düzenlene devir teslim töreninde konuşan Erkan Turan “ Başta her zaman destek gördüğüm ve kendilerinden birçok şey görüp öğrendiğim Sayın Biran Yasa, Bulunç Başer Başkanlarıma ve İl Tanıtım Başkanımız İsmail Avcı’ya teşekkür ederim. Rabbim yeni görevimizi layıkıyla yapmayı nasip etsin” dedi.

İl Başkanı Hidayet Kaya’dan Teşekkür

Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya yapılan görevlendirmelerle ilgili olarak; “ Adapazarı İlçe Başkanımız Sayın Biran Yasa görevini Erkan Turan’a devrederek il teşkilat başkanlığı görevine başlamıştır. Biran Yasa ve Erkan Turan’a bundan önceki yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görevlerinde kendilerine başarılar ve muvaffakiyet dilerim. “ dedi.

- REKLAM -
spot_img