Perşembe, Mart 28, 2024

Kamil Kamışoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

- REKLAM -
Diğer Haberler

Tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşına yenilen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun kayınpederi ve Hendek Belediyesi Eski Başkanı Kamil Kamışoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

SEVENLERİ YASA BOĞULDU

Hendek’in sevilen ve saygın isimlerinden biri olan Hendek Belediye eski Başkanı (1989-1994) Kamil Kamışoğlu’nun vefatı ailesi ve sevenleri başta olmak üzere tüm Hendeklileri yasa boğdu. Aynı zamanda Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun kayınpederi olan 73 yaşındaki Kamışoğlu geçirdiği rahatsızlık sebebiyle bir süredir Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu.

TAZİYE

Merhum Kamışoğlu, Hendek İlçe Aile Kabristanlığında kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. İlçe Müftüsü Mürteza Gür tarafından kıldırılan cenaze namazına, ilçe protokolü, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, Babaoğlu ve Kamışoğlu ailelerin yakınları katıldı. Büyük üzüntü içinde olduğu görülen Başkan Babaoğlu, ailesi ve Kamışoğlu aileleri taziyeleri kabul etti.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Hendek Belediyesi sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında, “Başımız sağolsun. Vefatıyla hepimizi derin üzüntüye boğan, Hendek’imizin büyüğü Belediye eski Başkanımız (1989-1994) Sn.Kamil Kamışoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Aynı zamanda Başkanımız Sn.Turgut Babaoğlu’nun kayınpederi olan Sn. Kamil Kamışoğlu’na Allah’tan rahmet, Başkanımıza, ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz. Merhum Başkanımızı her zaman rahmet, dua ve özlemle anacağız…” denildi.

RUHU ŞAD OLSUN

Başkan Babaoğlu’da, “Hayat arkadaşımın babası, kıymetli kayınpederim, Hendek’imizin eski Belediye Başkanı Sn. Kamil Kamışoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Ruhu şad, mekânı cennet olsun” mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

- REKLAM -
spot_img

Ayhan: Sorunun kendisi olanlar, çözüm üretemezler

SAKARYA- Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Planlamadan uzak zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.    Sakarya Büyükşehir Başkan...