Salı, Nisan 23, 2024

Hendek Belediyesi taşınmaz satışı için ihaleye çıkıyor

- REKLAM -
Diğer Haberler

Hendek Belediyesi cevizlik, fındıklık, bahçe, tarla ve arsa vasfındaki 21 adet taşınmaz satışı için 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 10.00’da ihaleye çıkıyor.

NİKAH SALONU

Devlet İhale Kanunun emrettiği hükümlerin yanı sıra, Hendek Belediyesi hiç olmadığı kadar açık ve şeffaf bir şekilde ihalelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 2886 sayılı Devlet İhale kanunun 45.maddesi hükümleri çerçevesinde ihaleler 7 Aralık Pazartesi günü Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

KANUNA GÖRE

İhaleyle ilgili yapılan açıklamada, “İhaleye iştirak edecek özel veya tüzel kişilerin Emlak İstimlak Müdürlüğüne; gerekli belgeleri tamamlayarak en geç 04.12.2020 Cuma günü saat 16:30`a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İstekli olmaması durumunda ihaleler katılımcı olmadığı için yapılmamakta ve yeniden ihaleye çıkmak kaydıyla ileri tarihe ertelenmektedir.

AÇIK, ŞEFFAF VE ERİŞİLEBİLİR

İhaleler yasal süre kapsamında ilan edilirken, sonuçlanan ve süreci devam ihalelerle ilgili tüm detaylar 2019 tarihinden itibarinden www.hendek.bel.tr adresindeki ihale rehberi kategorisinde açık bir şekilde sürekli yayınlanmaktadır. Ayrıca bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Emlak İstimlak Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir” denildi

- REKLAM -
spot_img

TGF 69. Başkanlar Konseyi Gebze’de Başladı

KOCAELİ / Gebze- Türkiye Gazeteciler Federasyonu 69. Başkanlar Konseyi toplantısı Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde başladı. Türkiye’nin dört bir yanından...