Cumartesi, Nisan 20, 2024

‘Gündemimiz deprem olmalı’

- REKLAM -
Diğer Haberler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Depremi konuşmamız gereken bugünlerde vefat haberleri üzerinden edepsiz polemiklere girmenin ne faydası var” dedi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un vefat eden AK Partili Prof. Dr. Burhan Kuzu twitiyle başlayan polemiğe atıfta bulunan MHP’li Akar, “Depremin yıkıcı etkisini ve şehrimizin, vatandaşlarımızın ne kadar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu hatırladığımız ve alınması gereken tedbirleri hatta radikal kararları konuşmamız gereken bugünlerde vefat haberleri üzerinden edepsiz polemiklere girmenin ne faydası var” diye sordu.

SORUMLU SİYASET

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Akar şunları kaydetti:

Eksik veya hatalı bir konunun düzeltilmesi adına toplumsal bilincin oluşturulması sorumlu siyaset anlayışının temel görevlerindendir. Bu çerçevede geliştirilen politikalar muhakkak karşılık bulur, bunu geliştiren siyasiler veya idareciler de önem ve itibar kazanır.

MÜFLİS SIFATLARI

Kişisel gündemini ve önceliğini toplumsal faydaya matuf konuların önünde tutan ve her fırsatta bencilliğini gün yüzüne çıkaranlar ise müflis sıfatlarından kurtulamayacaktır.

HAZIR OLMALIYIZ

Bu itibarla deprem gerçeğini soğukkanlılıkla karşılamalı, aklın ve hakkaniyetin gereği olan kararları bir an önce almalı ve icraata geçebilmek için kamu-özel birlikteliğini toplumsal destekle perçinleyerek Sakarya’mızı olası depreme hazır hale getirmeliyiz.

- REKLAM -
spot_img

Hediye fidanlar Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı. 31 Mart seçimlerinin...