Cuma, Mart 29, 2024

Ankara’da bu konular konuşuldu

- REKLAM -
Diğer Haberler

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yapılan görüşmelerin detaylarını paylaştı.

Ali İhsan Yavuz yaptığı yazılı açıklamada ‘Dün akşam, Sayın Valimiz, Sayın Vekillerimiz, Sayın İl ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek Bakanlığın Sakarya’ya ilişkin yatırımları konusunda çok yararlı bir görüşme gerçekleştirdik.

Sayın Bakanımız, yoğun programlarına rağmen bize uzunca bir vakit ayırarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Sakarya’da yaptığı ve yapacak olduğu projeleri konuşmamız için bize sıcak ve samimi bir ortam oluşturdu.

            ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızla yaptığımız görüşmede özellikle;

1. Yeni otoban çıkışı ve köprülü kavşak,

2. Karapürçek yolu yapımı,

3. Akyazı otoban çıkışı ile Batakköy Akyazı kavşak ve sinyalizasyon çalışması,

4. Pamukova Hızlı Tren İstasyonu ve Hızlı Tren Alt Geçidi,

5. Acil Durum Hastanesi yer devri gibi konuları istişare ettik.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sayın Bakanımız, tüm bu konulara ilişkin müspet bir yaklaşım sergileyerek elinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Taleplerimizi büyük bir içtenlikle dinleyen ve gereği için kayda geçiren Sayın Bakanımıza Sakarya’lı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Birlik ve beraberlik içinde, tüm gücümüzle, daha iyi bir Türkiye ve daha yaşanabilir bir Sakarya için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

- REKLAM -
spot_img