Perşembe, Mart 28, 2024

‘Doğu ve güneydoğuda bizden bir parçadır, ayrı tutmak bu millete ihanet etmek demektir’

- REKLAM -
Diğer Haberler

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe teşkilatı geçen yıl olduğu gibi bu yılda fındık toplamak için gelen vatandaşları ziyaret etti.

Ziyarette çalışma şartlarından ve bu seneki fındık hasadından söz edilerken, Adapazarı’na gelerek fındık toplayan işçilerin önemine dikkat çeken ilçe başkanı Halil Hakan Oturak: “Burada bir iş birliği var. İlçemize ülkemizin özellikle doğusundan gelen vatandaşlarımız olmasa fındıklarımızı toplayamayız” dedi.

Son zamanlarda özellikle Sakarya isminin ön plana çıkarılarak buraya gelen işçilerle hemşerilerimizin bir sıkıntısı varmış gibi algı oluşturulmaya çalıştığına dikkat çeken ilçe başkanı: “Böyle birşey söz konusu değil. Şehrimiz Adapazarı millet olma bilincinin en yüksekte yaşandığı bir yerdir. Burada gönül coğrafyamızın çeşitli yerlerinden gelen bir çok insanımız birlik beraberlik içinde yaşıyor, doğu ve güneydoğuda bizden bir parçadır, ayrı tutmak bu millete ihanet etmek demektir” dedi.

Erol Mütercimler’in açıklamasına da değinen ilçe başkanı: “Kendisini salgın öncesi Beyoğlu İstiklal caddesinde görmüştüm, sanki yabancı bir kişi gibi tereddüt içerisinde yürüyordu. Yaşadığı şehire bile yabancı olan birinin Sakarya hakkında konuşmasını ve haddini aşmasını kınıyorum. Ermeni Rum çeteleri milli mücadele döneminde ülkemizde çeşitli yerlerde olaylar çıkarmışlardır. Ancak şehrimizin vatansever evlatları onların hakkından gelmesini bilmiştir. Milletine yabancı olanların amacı bu tarz açıklamalarla devleti zaafiyete uğratmaktır. Buna asla müsade etmeyeceğiz” dedi.

İlçe teşkilatı ziyarette top oynamayı seven gençlere futbol topu hediye ederken, ilçe başkanı en iyi oyuncularına Sakaryaspor forması hediye etti.

- REKLAM -
spot_img

Ayhan: Sorunun kendisi olanlar, çözüm üretemezler

SAKARYA- Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Planlamadan uzak zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.    Sakarya Büyükşehir Başkan...