Cuma, Mart 29, 2024

‘Kayıp kaçak oranı minimuma inecek’

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Söğütlü’ye bağlı Kantar, Fındıklı ve Levent mahallelerinde eskiyen içmesuyu hatları yenileniyor. Bin 200 metre uzunluğa sahip olacak yeni hat ile musluklara temiz ve sağlıklı içmesuyu ulaşacak, kayıp kaçak oranı minimum seviyelere inecek.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından şehir genelinde içmesuyu altyapısına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Söğütlü’ye bağlı Kantar, Fındıklı ve Levent mahallelerinde inşa edilen yeni içmesuyu hatları ile vatandaşlar temiz ve sağlıklı su ulaştırılacak, eskiyen hatların yenilenmesiyle aynı zamanda kayıp kaçağın önüne geçilecek.

Kayıp kaçak oranı minimuma inecek

SASKİ marifetiyle yapımı devam eden yeni altyapı çalışmasına ilişkin paylaşılan açıklamada, “Şehrimizin tüm mahallelerine birinci sınıf içmesuyu ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Söğütlü’ye bağlı Kantar, Fındıklı ve Levent mahallelerinde eskiyen içmesuyu hatlarını yenileyerek musluklara sağlıklı ve temiz su ulaştıracağız. Aynı zamanda yeni içmesuyu altyapısıyla kayıp kaçak oranını da minimum seviyelere çekeceğiz. Bin 200 metre uzunluğa sahip olacak ve Söğütlü’de 3 mahallemizi kapsayan çalışmanın hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...