Perşembe, Mart 28, 2024

Başkan Yüce’den Sakaryaspor’a 100 bin TL’lik destek

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakaryaspor kafilesini makamında ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryaspor’umuzun 55. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Sakaryaspor benim çocukluk aşkımdır. Kulübümüzün başlattığı üyelik kampanyasına 100 bin TL’lik katkı sağlayarak üyeliğimi güncelliyorum. Şehrimizin tüm dinamiklerini Sakaryaspor’a destek sağlamaya davet ediyor, Sakaryasporumuza başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor kafilesini makamında ağırladı. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, yönetim üyeleri, teknik ekip ve sporcuların yer aldığı buluşmada Başkan Ekrem Yüce, Sakaryaspor’un 55. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Ekrem Yüce, Sakaryaspor’un başlattığı üyelik kampanyasına katılarak ilk üye olurken 100 bin TL destek vereceğini açıkladı. Destekleri için Başkan Yüce’ye teşekkür eden Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ise maddi ve manevi destekler ile Sakaryaspor’un yeniden büyük başarılara imza atacağını dile getirdi. Buluşma sonrası Sakaryaspor kafilesi ile birlikte Bal54’ü ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, tüm sporculara bal ikram etti.

Sakaryaspor çocukluk aşkım

Sakaryaspor’un 55. kuruluş yıldönümünü kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryaspor benim çocukluk aşkımdır. Ortaokul yıllarımda trene biner Sakaryaspor’un maçlarını izlemeye giderdim. Sakaryaspor’umuzun o unutulmaz günlerini görmek nasip oldu. Daha sonra çeşitli görevler nedeniyle şehrimden uzak kalsam da Sakaryaspor’dan uzak kalmadım. Sakaryaspor’a olan gönül sevdam her zaman baki kaldı. Şimdi ise Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Sakaryaspor’a elimden gelen desteği sunmaya gayret gösteriyorum. Şehrimizin markası olan Sakaryaspor’umuza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Sakaryaspor’a destek çağrısı

Başkan Yüce, “Kulüp Başkanımız Cumhur Genç ve yönetimi bu süreçte kulübe maddi ve manevi olarak nasıl katkı sağlarız düşüncesiyle birçok proje geliştirdiler. Başlattıkları üyelik sistemi kampanyası ile yeşil siyaha gönül verenler hem kulübe maddi katkı sunacak hem de kulübün geleceğinde söz sahibi olacaklar. Nazik ziyaretleriyle de bu kampanyanın ilk üyesinin şahsım olması gerektiğini uygun görmüşler. Bende ilk üye olarak şehrimizin yeşil siyah sevdasına 100 bin TL katkıda bulunacağım. Şehrimizin tüm dinamiklerini ise şehrimizin markası olan Sakaryaspor’a destek sunmaya davet ediyorum” dedi.

Başarılı günler sizlerle gelecek

Teknik heyet ve sporculara seslenen Başkan Yüce, “Sizler yeşil siyah renklere gönül vermiş tüm taraftarlarımızı temsil ediyorsunuz. Sizler bu şehrin gururusunuz. İnanıyoruz ki o başarılı günler sizlerle beraber gelecek. Sizler bu şehri hak ettiği yerlere taşıyacaksınız. Sırtınıza geçirdiğiniz yeşil siyah formayı giydiğiniz andan itibaren arkanızda 1 milyonu aşkın Sakaryalının desteğini göreceğinizi asla unutmayın. Pandemi öncesi ligde iyi giden bir formumuz vardı. İnşallah liglerin tekrar başlamasıyla daha da iyi olacaktır” dedi.

İlk üyemiz Başkan Ekrem Yüce olsun istedik

Başkan Yüce’ye verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, “Kulübümüze üyelik kampanyası başlattık. Hem Sakaryaspor’a maddi destek sağlayacağız hem de üye olan taraftarlarımız Sakaryaspor’un geleceğinde söz sahibi olacaklar. Kampanyamızın ilk üyesi ise siz olun istedik. Bu şehrin abisi olarak sezonun başından itibaren gösterdiğiniz maddi ve manevi destek olarak ilk üyemizin Sayın Başkanımız Ekrem Yüce olsun istedik. İnşallah sizle beraber şehrin dinamiklerinden de destek bularak kulübümüze maddi ve manevi destek sağlarız” dedi.

- REKLAM -
spot_img

Ayhan: Sorunun kendisi olanlar, çözüm üretemezler

SAKARYA- Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Planlamadan uzak zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.    Sakarya Büyükşehir Başkan...