Cuma, Mart 29, 2024

SASKİ’den Fatura Ödeme Kolaylığı

- REKLAM -
Diğer Haberler

SASKİ olağanüstü Genel Kurulu Başkan Ekrem Yüce’nin başkanlığında gerçekleşti. 6 maddenin karara bağlandığı toplantıda Başkan Yüce, “Sakarya için en büyük önceliklerimizden biri kayıp ve kaçak oranını Türkiye seviyelerine indirmek. İnşallah bunu tecrübeli ekibimizle en kısa zamanda başaracağız” dedi. Başkan Yüce ayrıca esnaflara fatura ödeme kolaylığı sağlayacaklarını ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Olağanüstü Genel Kurulu Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin başkanlığında Sosyal Gelişim Merkezi konferans salonunda toplandı. Toplantıda 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Alınan kararların Sakarya için hayırla sonuçlanmasını dileyen Başkan Yüce, toplantının sonunda katılan herkese teşekkür etti.

Vatandaşa ödeme kolaylığı

Koronavirüs nedeniyle işlerinde yavaşlama olan esnafın yanında olduğunu bir kez daha gösteren Başkan Yüce, “Aldığımız karar doğrultusunda Temmuz ayının başına kadar iş yerlerine faturalandırma yapmayacağız. Ayrıca yine bu kapsamda vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlamak için Temmuz ayında başvuru yapan abonelerimiz için vade farksız 3 eşit taksit yapacağız. İnşallah aldığımız bu önemli kararlar ile birlikte Koronavirüsün ekonomik etkilerini vatandaşımızın en hafif şekilde atlatmasını sağlayacağız.” dedi.

“Kayıp ve kaçak oranını düşüreceğiz”

Sakarya’nın en büyük sorunlarından birinin kayıp ve kaçak su kullanımı olduğunu belirten Başkan Yüce, “Geleceğimize güvenle bırakacağımız suyumuzun bir damlasının bile boşa akması bizi üzerken şehrimizde ki kayıp ve kaçak su oranı bizleri etkilemektedir. Bu nedenle yeni bir uzman ekip kurduk. Sakarya’da kayıp ve kaçak kullanım oranını yüzde 25 seviyelerine indirene kadar ne gerekiyorsa yapacağız. Tecrübeli ekibimiz sayesinde hızlıca başladığımız çalışmalarımız inşallah hayırlarla sonuçlanacaktır” ifadelerine yer verdi.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...