Cuma, Mart 29, 2024

185 Çağrı Merkezi’nden fatura ödeme kolaylığı

- REKLAM -
Diğer Haberler

SASKİ, bir yeniliğe daha imza atarak abonelerin fatura ödeme işlemlerini vezne ve şubelere gitmeden bir telefonla yapabilecekleri hizmeti devreye soktu. Aboneler 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak “Sesli Yanıt Sistemi” sayesinde su faturalarını kredi kartıyla ödeyebilecekler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), aboneleri için hizmet alanında her geçen gün bir yeniliğe imza atmaya devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın geliştirdiği sistem sayesinde vatandaşlar vezne ve şubelere gitmeden faturalarını ALO 185 Çağrı Merkezi’nde ödeyebilecekler. Vatandaşa 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz hizmet sunan çağrı merkezi, devreye alınan bu hizmet ile faturasını kredi kartıyla ödemek isteyen abonelerin ödeme işlemini “Sesli Yanıt Sistemi” sayesinde gerçekleştirebilecek.

- REKLAM -
spot_img

Mehmet Akif Nacar: ‘MAIN’  ilham kaynağı olacak

‘HAVELSAN'ın Yapay Zekâ Vizyonu’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 69’uncu konuşmacısı olan ve geliştirdikleri yapay zekâ platformu ‘MAIN’in önemini vurgulayan...