Cuma, Nisan 19, 2024

Erenlerde Berberler Denetleniyor

- REKLAM -
Diğer Haberler

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarında denetimlerin gerçekleştiğini ifade etti.

Erenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Covid-19 önlemleri kapsamında kapalı olan işyerlerine yönelik normalleşme planı kapsamında berber, kuaför ve güzellik salonlarının 11 Mayısta açılacağını ifade etmesi üzerine bugün hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarında hijyen denetimi gerçekleştirdi.

‘ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’

Dezenfekte çalışmaları ve denetimler hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Berber, kuaför ve güzellik salonlarında 11 Martta açılığının açıklanmasıyla birlikte ilçemizdeki tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfekte çalışmasını gerçekleştirdik ve periyodik olarak da ekiplerimiz dezenfekte çalışmasına devam edecek. Esnafımızın yanındayız” dedi.

DENETİMLER SÜRECEK

Zabıta ekipleri ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından berber, kuaför ve güzellik salonlarında denetimlerin gerçekleştiğini ifade eden Başkan Fevzi Kılıç, “Esnaflarımızın sosyal mesafe, maske kullanımı ve temizlik kurallarına uyduğunu gördük, denetimlerimiz devam edecek” dedi.

- REKLAM -
spot_img

Hediye fidanlar Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı. 31 Mart seçimlerinin...