Cumartesi, Nisan 20, 2024

‘Birlikte Mücadeleye Devam’

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan ile birlikte Karaman ve Korucuk Mahallelerinde açılan Semt Pazarlarında alınan önlemleri inceleyen, esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Işıksu, “Koronavirüs salgını ile hep birlikte mücadele etmeye ve önlemlerden asla vazgeçmemeye devam etmeliyiz. Tedbirde ısrar, başarı getirecek.” dedi.

Işıksu Karaman ve Korucuk Pazarı’nda

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, esnafa moral ziyaretlerini sürdürüyor. Adapazarı Hıfzıssıhha Kurulu kararınca Çarşamba günü Karaman ve Korucuk mahallelerindeki mevcut yerlerinde yoğun önlemlerle açılan Semt Pazarlarını ziyaret eden Başkan Mutlu Işıksu, alınan tedbirleri inceledi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Işıksu’ya ziyarette, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan eşlik etti.

Birlikte Mücadeleye Devam

Adapazarı’nda salgına karşı önlemlerin tüm kurumlarla işbirliği içinde, oldukça hassas biçimde yürütüldüğünü aktaran Başkan Işıksu, esnafın sürece desteğini çok önemsediklerini vurguladı. Semt Pazarlarının en çok önlem alınması gereken yerlerden biri olduğunun altını çizen Işıksu, esnaf odası ve vatandaşlarla farkındalığın daha da artırılması için sürekli irtibatta olduklarını dile getirdi. Başkan Işıksu, “Koronavirüs salgını ile hep birlikte mücadele etmeye ve önlemlerden asla vazgeçmemeye devam etmeliyiz. Tedbirde ısrar, başarı getirecek. Adapazarı Belediyesi olarak sorumluluğumuz doğrultusunda mücadele çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

- REKLAM -
spot_img

Hediye fidanlar Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı. 31 Mart seçimlerinin...