Perşembe, Mart 28, 2024

Bakkallar evlere servise hazır

- REKLAM -
Diğer Haberler

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, mahallelerdeki bakkal esnaflarının 65 yaş üstü ve evinden çıkmayan herkesin evine servis hizmet vermeye hazır olduklarını açıkladı.

Koronovirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bakkal esnaflarının, Sakarya Valiliği koordinesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubuyla koordineli çalışacaklarını söyleyen Başkan Akdardağan, “Sakarya Valiliğimiz bünyesinde ilçe kaymakamlıklarımız işbirliğinde oluşturan Sakarya Vefa Grubuna dahil olduk. Odamız ve esnafımız her zaman olduğu gibi yine bu zor günlerde sorumluluk üstlenmeye hazır. Virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımız, kronik rahatsızlığı olanlar ve evden çıkmayan tüm vatandaşlarımızın evlerine servis hizmeti veriyoruz.” Dedi.

Başkan Akdardağan, “Sakarya Valiliğimiz talep etmesi durumunda şehrimizdeki bakkallarımızın telefonlarını vererek koordinasyon ağını genişletebiliriz. Zaten mahallelerimizdeki bakkallarımız bu hizmeti başımızın tacı olan büyüklerimize veriyorduk. Şimdi böylesine zor günlerde Vefa Grubuna dahil olarak vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Mahallemizin değerleri, başımızın tacı yaşlılarımız ve vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Başkan Akdardağan, “Ekonomimizin dinamosu olan esnaflarımız vatandaşımızın istemesi durumunda evlerine ihtiyaçları karşılayacaklar. Zaten mahalledeki sosyal görevlerini ihmal etmeyen bakkallarımız, vatandaşlarımız ile karşılıklı ilişkilerini sürdürmekle birlikte herkese bir telefon kadar yakın olacak. Mahalle sakinlerinin yanı sıra sokağındaki bakkalına ulaşmak isteyen herkes 277 74 17 numaralı hattımızı arayabilirler. Şehrimizde hem ticaretin çarkı dönecek, hem de vatandaşlarımız evinde güvenli bir şekilde alışveriş hizmeti alacak. Mahallelerimiz bakkallarımızla birlikte güzel olmaya devam ederken, milletçe gösterdiğimiz dayanışma sayesinde bu sıkıntılı bugünleri aşacağız” diye konuştu.

- REKLAM -
spot_img

Ayhan: Sorunun kendisi olanlar, çözüm üretemezler

SAKARYA- Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Planlamadan uzak zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.    Sakarya Büyükşehir Başkan...