Cuma, Mart 29, 2024

Akar ‘Başkanımıza güveniyoruz’

- REKLAM -
Diğer Haberler

MHP il yönetimi, ilçe başkanları ve meclis üyeleriyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret eden MHP İl Başkanı Av.Ahmet Ziya Akar, “Üretken belediyecilik anlayışı ve Ülkücü Milliyetçi Hareketin tam desteğiyle Hendek en güzel hizmetlere kavuşacaktır. Başkanımıza güveniyoruz” dedi.

TAM KADRO

MHP İl Başkanı Av.Ahmet Ziya Akar, il yönetimi, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, Hendek Ülkü Ocakları Başkan ve yönetimi,  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti.  Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Akar ve beraberindeki partililer Başkan Babaoğlu tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Babaoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisinin belediyesine hoş geldiniz diyorum. Sizleri burada ağırlamaktan, yine aynı çatı altında bir ve beraber olmaktan duyduğum mutluluğu ayrıca ifade etmek istiyorum. MHP’nin başarısı için dün olduğu gibi bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PROJELERİ ANLATTI

Hendek Belediyesinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Babaoğlu, “Tüm ekibimizle birlikte Hendeklinin bize olan inanç ve güvenine layık olmak, şehrimize en güzel hizmetleri kazandırmak için çok çalışıyoruz. Hiçbir yanlışa geçit vermeden, adil, adaletli ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla 91 mahallemizde tüm hemşerilerimizin yaşam kalitesini ve memnuniyetini arttırmaya yönelik adımlar atıyoruz” dedi. Başkan Babaoğlu konuşmasının devamında projeler hakkında bilgiler vererek, hedeflerini anlattı.

GÜCÜ HİSSEDECEK

MHP il Başkanı Ahmet Ziya Akar ise, “ Allah’ın izniyle bu saatten sonra Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışı Hendek’te tam manasıyla icra edilecek.  Hendek, Genel Merkezimiz, Sakarya Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Sayın Levent Bülbül ile il ve ilçe teşkilatlarımız olmak üzere tüm Ülkücü Milliyetçi Hareketten aldığı gücü arkasında hissedecek. Turgut Başkanımızın en hayırlı ve en güzel hizmetleri vereceğinden hiçbir şüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

GÜVENİYORUZ

Akar, “Sayın Başkanımız bugün bizi şanla şerefle Milliyetçi Hareket Partisine yaraşır bir şekilde kabul etti. Hendekli hemşehrilerimize hizmet yolunda dualarımızla, emeklerimizle, gücümüzle yanınızda olacağız. Turgut Başkanımız Hendek’i belirli bir seviyede teslim aldı ve bu seviyeyi her geçen gün kat kat aşarak en güzel şekilde belediyecilik hizmeti vermiş olacak. Sayın Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Duruş, söylem ve icraatlarıyla kendini zaten kanıtladı” dedi.

ANMA MESAJI

Şehit Emniyet Müdürü A.Gaffar Okkan’ın vefatının 19.yılı olması nedeniyle düzenlenen anma programlarının önemine değinen Akar, “Bugün şehidimiz için anma törenleri başladı. Bu anlamlı günde burada olmakta ayrı bir önem taşıyor. Bu vesileyle tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.  Ziyaretin ardından Başkan Babaoğlu, İl Başkanı Akar, il yönetimi, ilçe başkanları, meclis üyelerini Bayraktepe Sosyal Tesislerinde ağırladı.

- REKLAM -
spot_img