Perşembe, Mart 28, 2024

Başkan Işıksu Öğrencilerle Buluştu

- REKLAM -
Diğer Haberler

Köprübaşı ve Talat Tömekçe İlkokullarını ziyaret ederek okul yöneticileri ile bir araya gelen ve öğrencilerle buluşan Başkan Mutlu Işıksu, öğrencilerle tek tek ilgilendi ve hediyeler verdi. Başkan Mutlu Işıksu, “Yarıyıl tatili başlıyor. Öğrencilerimizin çok keyifli bir tatil geçirmelerini temenni ediyoruz. Evlatlarımızın daha mutlu olacakları yarınlar için çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Hilmi Kızılcık, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ile birlikte Köprübaşı İlkokulu ile Talat Tömekçe İlkokulu’nu ziyaret etti.

Keyifli Tatil Mesajı

Köprübaşı İlkokulu Müdürü Nimet Coşkun, Talat Tömekçe İlkokulu Müdürü Abdülvahit Uygar ve okul öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Mutlu Işıksu, okullardaki öğrencilerin dönem sonu hazırlamış oldukları faaliyet ve etkinliklerin gösterimini izledi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve hediyeler veren Başkan Işıksu, “Her fırsatta okullarımızı ziyaret ediyor ve öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Bizlerle birlikte olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Bakırtaş’a da teşekkür ediyorum. Adapazarı Belediyesi olarak eğitim camiamızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Yarıyıl tatili başlıyor. Öğrencilerimizin çok keyifli bir tatil geçirmelerini temenni ediyoruz. Evlatlarımızın daha mutlu olacakları yarınlar için çok çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

- REKLAM -
spot_img

Ayhan: Sorunun kendisi olanlar, çözüm üretemezler

SAKARYA- Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Planlamadan uzak zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.    Sakarya Büyükşehir Başkan...